Jeg er uddannet clairvoyant rådgiver fra Gjertrud berlon´s clairvoyance skole i 2003

 

Jeg udfører sittings og formidler det der kommer til mig. Det vides aldrig på forhånd, hvad der dukker op. Dog kan jeg sige: der kommer aldrig noget som ikke er o. k. for modtageren, og der KAN IKKE og skal ikke forudsiges dårligdom død og lignende.

En sitting skal være en hjælp og støtte til at komme videre til det man ønsker. Det kan være utrolig spændende at opleve sine åndelige vejledere og stærkt følelsesmæssig at opleve man ikke er alene.

 

Hypno - clairvoyance

 

Her er du din egen clairvoyant, jeg guider dig, mens du står ved roret

Jeg har udviklet en ”ny” clairvoyance form, hvor klienten kommer i hypnose og derfra oplever at komme i kontakt med det som søges. Det ubevidste sind vil hjælpe dig til at afdække det du søger, forudsat det er realistisk, og komme videre derfra. Der kan ikke på forhånd fortælles, hvad der sker, men et kan du være sikker på, dit ubevidste sind passer på dig, du kan altid stole på dit ubevidste sind.

 

Bestil tid på tlf. 36 41 49 06 eller mail: viggo@kreativhypnose.dk

Viggo Jørgensen. medlem af www.clairvoyantforeningen.dk og dermed de etiske regler.

 

 

 

 

Nogle af de bøger jeg har anmeldt i clairvoyantforeningen:

 

GUDDOMMELIGE SAMTALER 1. BOG

 

Tak skæbne, hvor du inspirerer mig!!!

Tja, hvis Gud ikke kan inspirere dig, hvem i helvede kan så???

 

Det må vel siges at være en ret bramfri måde at udtrykke sig på. Da jeg så at der var to bøger at vælge mellem til gennemlæsning, valgte jeg den anden fordi jeg kender forfatteren og kvaliteten af det skrevne, men jeg kom for sent, der var ”kun” denne tilbage. O. K. jeg læser den – og tak for det. Der er ikke noget i dette univers som er tilfældigt. Det er længe siden jeg har læst en så morsom bog for, hvor er Vor Herre m/k altså sjov. Det er virkelig muligt at tale med gud og når du har læst denne bog er jeg sikker på at du ikke kan lade være. Denne dialog mellem Neale Donald Walsch og Gud giver utrolig mange svar på de spørgsmål vi alle sidder inde med, jeg tror, at du kommende læser, vil være enig i det. Og det vil glæde mig om du vil maile til mig for at berige mig med dine oplevelser af bogen og din nyerhvervede evne til at føre en dialog med Gud. Jeg giver nogle citater fra bogen, nogle svar fra Gud. De kan stå, hver for sig men også være samlet. Oplevelsen og valget er Din, og gid du må få glæde af det. Gud fortæller at vi har vores frie valg uanset, hvad vi oplever, er det vores valg, hvordan vi vil ha´ det med det.

Den højeste tanke er altid den tanke som indeholder glæde. De klareste ord er de der indeholder sandhed. Den største følelse er den som I kalder kærlighed.

Disse tre er ombyttelige, og den ene fører altid til den næste. Rækkefølgen er ligegyldig.

 

Der findes ingen ”bør” eller ”bør ikke” I Guds verden. Gør hvad du ønsker at gøre. Gør hvad der afspejler dig, hvad der r e- præsenterer dig som en højere udgave af dig selv. Hvis du ønsker at ha´ det dårligt, så ha´ det dårligt.

Men døm ikke, og fordøm heller ikke, for du ved ikke hvorfor noget sker, heller ikke, hvad hensigten er.

Og husk lige dette. Det du fordømmer, fordømmer dig, og det du dømmer, bliver du en dag.

Forsøg snarere at forandre de forhold – eller støt andre som forandrer dem – som ikke længere afspejler din højeste følelse af, hvem du er.

Og velsign alt – for alt er skabt af Gud.

 

Og Gud er ikke sådan at bide skeer med. Der er et vælg af sprogblomster og mange oplysninger til at reflektere over, og som helt sikkert vil berige dig .det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om. På mange måder har det givet mig en ny måde at tænke på som clairvoyant, og jeg kan næsten ikke vente med at høre, hvordan I der læser bogen lader jer inspirere og måske skaber helt nye måder at tænke på. Livet er ikke en skole men en skabelses proces, hver eneste tanke du tænker er skabelse – spørg selv Gud.

 

Der findes ingen tilfældigheder i universet. Jeg har hørt dit hjertes gråd. Jeg har set din sjæls søgen. Jeg ved hvor inderligt du har begæret sandheden. I smerte har du kaldt på den, og i glæde. Uophørligt har du bønfaldt mig. Vis mig selv. Forklar mig selv. Åbenbar mig selv.

Det er det jeg gør nu, i så almindelige udtryk, at du ikke kan misforstå dem. I et almindeligt sprog, så du ikke bliver forvirret. I så almindeligt ordvalg at du ikke drukner i vidtløftigheder.

ØVELSE:

Spørg mig om hvad som helst. Jeg sørger for at give dig svar. Jeg vil bruge hele universet til det formål. Denne bog er langtfra mit eneste redskab.

Stil et spørgsmål, læg bogen fra dig. Iagttag. Lyt. Ordene i den næste sang du hører. -  Oplysningerne i den næste artikel du læser. -  Handlingen i den næste film du ser. -  De tilfældige bemærkninger fra den næste person du møder. -  Eller den hvisken du hører i den næste flod, -  i det næste hav, -  i den brise der kærtegner din kind, dit øre – alle disse påfund er mine (Gud) alle disse veje ligger åbne for mig. Jeg taler til dig, hvis du lytter. Jeg kommer til dig, hvis du inviterer mig. Og jeg viser dig at jeg til enhver tid er der. På enhver måde.

 

Hvordan gik det? Arbejd videre med det. Pludselig er det en naturlig måde at få svar på, at rådføre sig. Hvordan kan du bruge det i din praksis?

 

 

Jeg tror på Gud, og har altid været klar over at vi er en del af noget større. Denne artikel skrives efter den frygtelige naturkatastrofe der er sket i nyere tid, derfor vil jeg gerne her, give min dybeste medfølelse for ofrene og deres pårørende.

 

 

Det med skrå skrift er citeret fra bogen, det øvrige står jeg for

Viggo Jørgensen. www.kreativhypnose.dk      viggo@kreativhypnosel.dk   medlem af clairvoyantforeningen .

 

 

                                        Rødovre d. 14/1 2007

 

 

 

Anmeldelse af Marion Dampier – Jeans bog: Mellem to verdener

 

At være eller vil være spirituel er det gennemgående tema i bogen som er delt op i 16 kapitler, hvor hvert kapitel er en historie som kan stå alene – og alligevel er der en helhed i sammensætningen.

 

Kap. 1 At leve er at lære, hvor Marion giver et godt eksempel på at livet ikke kun er lutter lykke men, hvordan det kan svinge ganske meget og løsningerne på problemer ikke altid findes der, hvor man umiddelbart tror. Vi er her får at lære og må altså klare de stradbasser vi får tildelt her i livet selvom det kan føles ganske umenneskeligt.

 

Der skrives også om religioner og tolerance og, hvordan vi i denne verden ville have det meget bedre, hvis de forskellige religioner kunne tale sammen indbyrdes for at få større forståelse af hinanden og gensidig respekt henover de forskellige religioner.

 

Et af kapitlerne omhandler tankens kraft ved Prinsesse Dianas død. Diana ånd opsøgte Marion og fortalte om hvor bekymret hun er over den landesorg der fulgte og at det skabte ubalance i verden en uligevægt i verdensenergien. Et andet menneskes død vil ændre det, og kort efter Dianas død, døde også Moder Theresa i Indien. Er det til at forstå? Læs bogen!

 

Et andet kapitel handler om besættelse, forbandelser og eksorcisme. En læge fortæller, hvordan en ånd har taget bolig i en mands krop mens han var i narkose og at personen ændrede karakter. Nogle dage var han sig selv, en glad og velfungerende familiefar og andre dage kunne han være grov, fræk og sjusket i sin adfærd. To karakterer sloges i ham, manden forstod der var noget helt forkert, læs i bogen hvordan det problem løses.

 

Engle, Gud den naturlige lov og en verden af vibrationer: her fortælles om engle, hvad er de mon for væsener og er gud en gammel gråskægget herre eller hva ´?

 

 

Det er både spændende og lærerigt at læse bogen som jeg varmt vil anbefale til både fagfolk og lægfolk fordi der skrives om det der er oppe i tiden og generelt om det at være spiritist. Marion evner at fortælle det på en måde der er forståeligt for enhver og har man været til et af hendes foredrag er det ligesom at være i selskab med hende når du læser bogen

God fornøjelse

 

Venlig hilsen

Viggo Jørgensen

Medlem af clairvoyantforeningen.

 

                                                            15 – 7 – 2007

 

Anmeldelse af Gordon Smiths bog: den utrolige sandhed

 

Gordon Smith som er en af Englands mest kendte medie, har nu skrevet denne bog der giver et godt overblik og klarhed over forskellige psykiske evner som f. eks. Hvad det vil sige at være medium, kontakter til afdøde og videregivelse af meddelelser fra afdøde til pårørende. Gordon giver flere eksempler fra egne sittings og andre nulevende og afdøde mediers oplevelser med kontakt til det hinsides. Der gives i hvert afsnit fakta om sandhed og misforståelser som eksemplet her:

 

Mediet kommer i sære trancetilstande, taler med underlige accenter og kender svarerne på alt, lige fra hvorfor Atlantis forsvandt, til hvorfor Engelske tennisspillere er så dårlige. Sandheden er, at det gør de ikke.

 

Der fortælles om livet efter døden og ud af kroppen oplevelser og hvordan de mennesker som har oplevet det kan gengive det uanset deres tro, religion og overbevisninger. Han fortæller om et medie ved navn Leslie Flint, hvor de fleste af hans seancer er optaget på bånd og kan rekvireres fra fonden oprettet i hans navn.

 

Afsnittet spøgelser og ånder udredes og fortælles om hvad der er fags og hvad vi selv skaber i vores eget sind. At poltergeister og spøgerier er meget forskellig fra spøgelser og ånder.

 Det er forbløffende at være vidne til at møbler, nipsgenstande og andet bevæger sig rundt ved usynlig kraft, og at der altid findes en forklaring – hvis man da leder efter den. Nysgerrig? Læs bogen.

 

Du kan også blive klog på flyvende ånder, miraklers natur og eksemplet på ansigter i gulvet. Ved Sidstnævnte fjernede man gulvet, lagde nyt på for så at erfare at ansigterne igen dukkede op. Mange af historierne har der været videnskabelig assistance til -  for at løse ”mysterierne”

 

Der skrives om ændrede bevidsthedstilstande og den træning af sindet som Gordon har trænet. Om meditation og kontrol over sindet.

 

Reinkarnation, her fortælles om egen oplevelse af fænomenet og andres samt den forskning der er på området og har været det gennem mange mange år og børns erindring om tidligere liv, hvor de kan fortælle om steder de har levet før. Om voksne der gennem hypnose har beskrevet tidligere liv og  nogle har efter trancen givet slip på traumer der var fulgt med i nuværende tilværelse.

 

Det er en bog som kan give svar på mange af de spørgsmål mange har. Og det er svært at afslutte bogen fordi den er spændende, så heldigvis er der mange henvisninger til mere litteratur, hvis du vil vide mere.

 

God læselyst

Mvh.

Viggo Jørgensen

         10. juni - 2008

 

 

Anmeldelse af Deepak Chopras bog: Kraft, frihed og nåde

 

Spændende læsning. Efter at have læst the secret af Rhonda Byrne og andre bidragsydere til bogen, vidste jeg godt at der var mere at hente for at tilegne sig de færdigheder som den tilbyder. Da jeg så i clairvoyant foreningens blad tilbudet om at anmelde Chopras bog, var jeg klar over at der var den.

 

Citat fra bogen: Vores sansers input og social programmering får os til at glemme hvem vi er.

 

1. del - Problemet: ved hjælp af en ganske enkel spørgeteknik afdækkes, hvad der er dit bagvedliggende mål - og ud fra det er det generelle ønske at opnå lykke i den rene form. Altså ikke det at ha en god familie som basis for lykke eller, hvis nu bare det var sådan og sådan ville jeg være lykkelig. Den går ikke fordi det kan tages fra dig når som helst i livet.

Den rene form er når dit liv er udtryk for din indre lykke, føler du dig forbundet med universets kreative kraft. Når du føler dig forbundet på denne måde, føler du at du kan opnå alt hvad du

ønsker.

 

2. del – Løsningen: her fortælles om sjælen og hvor vi går hen når vi dør. Vi går ingen steder hen, sjælen vibrerer simpelthen på et højere frekvensniveau.

Hvad er negativt? Det er en fortolkning. Hvad er positivt? Det er en fortolkning. Begge følelser kan være ret turbulente og nogle gange kan man veksle fra det ene til det andet. Undgå at lede efter lykken, hvis du tror den er lige om hjørnet finder du den aldrig. Den sande lykke er at leve og lege i det felt af intelligens der er hinsides positiv og negativ. Det felt er din kilde, og det er magisk, helligt, lykkeligt og frit.

 

3. del – I praksis: KRAFT – er evnen til at manifestere alt, hvad du ønsker, inklusive enhver virkelighed du ønsker at opleve. Sand kraft kommer fra uendelighedens essens som er din kilde.

FRIHED -  er evnen til at tænke eller handle uden begrænsning, evnen til at træffe valg.

NÅDE – livets lette og ubesværede strøm, kærlighed og godhed der frit bliver givet til os, når du lever i harmoni med livet, når dit krop-sinds rytmer er i harmoni med naturens rytmer. At leve i nåde er at opleve den bevidsthedstilstand hvor tingene flyder og dine ønsker nemt bliver opfyldt.

 

Jeg vil læse den igen – fordi der er meget at hente i bogen. Deepak Chopra har noget at give til os.

 

Med venlig hilsen

Viggo Jørgensen

Medl. af Clairvoyantforeningen.

 

Rødovre d. 17. november 2008

 

 

Anmeldelse af Majbritte Ulrikkeholms bog: Gudindens genkomst

 

Bogen handler bl. a. om kvindefrigørelse, altså ikke udefra men indefra, ikke kun i denne del af verden – men hele verden. værsgo´ der er noget at gå i gang med og det er temmelig spændende.

Vi læser om det positivt maskuline, også kendt som yang energi, og det negativt maskuline.

 Det positivt kvindelige, også kendt som yin energi, og det negativt kvindelige,

 hvordan vi er i de forskellige poler, maskulin + eller         kvindelig + eller –

der er nu flere øvelser, hvordan du kan udforske de forskellige poler og lære at bevæge dig fra den ene pol til den anden når det er hensigt messigt.

 

Bogen er fyldt med utrolig mange øvelser både i lyd, bevægelse og meditation og kreativitet på flere måder. En af dem jeg gerne vil afprøve er det at male i total mørke med maling på tube og spray dåser. Der er åndedrætsøvelser og forklaring på chakraerne, kroppens psykiske centre, hvordan du kan visualisere eller føle energihjulene. Som yogalærer synes jeg selvfølgelig at det er godt og brugbart. Mange af de forskellige øvelser i bogen er interresante at afprøve, lydøvelser og sang er jeg tiltrukket af men vil gerne have en lærer til vejledning.

 

Jeg synes altså at det her er for både mænd og kvinder, da vi indeholder maskulin og feminin energi. Men – da vi når til øvelsen: den menstruelle port syntes jeg det var på tide at stå af, i hvert fald for mit vedkommende, jeg ved ikke med dig, men fortæl…

 

I bogen er flere meditationer, de er rigtig gode, bl. a. livets træ den forefindes sammen med andre på Majbrittes C D Poetiske fantasirejser den er at anbefale ligesom bogen er det. Du kan også vælge selv at indtale meditationerne til eget brug og høre din egen stemme kan have en rigtig god virkning

 

Majbritte Ulrikkeholm har en fantastisk god måde at skrive på Hun er tillidsvækkende og man føler at hun har erfaring og forstand på det hun giver i bogen. Hun laver kurser af forskellig art, jeg har ikke været inde på hjemmesiden for at se det. Dog er min konklusion af denne bogs træning kræver kurser opdelt i moduler, rigtig mange kan få glæde deraf for det er personlig udvikling der vil noget.

 

Der er meget humor, glæde og ærlighed i bogen. Engang for mange år siden udkom en bog der hed:

Kvinde kend din krop.

I Gudindens genkomst er der meget mere at hente. Læs den

 

Med venlig hilsen

Viggo Jørgensen

Medlem nr. 02

 

 

 

 

Rødovre 18. Maj-2009                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

Anmeldelse af Annie Dunch´ s bog: Liv efter liv

 

Spændende er det altid, at finde et emne – og så interviewe forskellige mennesker med forskellige holdninger, tro om man vil. For så at finde en rød tråd der løber igennem, stort set, de fleste medvirkende i bogen - som jeg gerne vil anbefale at læse fordi at sådan nogle som os i clairvoyantforeningen godt kan have mange indre dialoger med os selv, måske uden at dele, debattere dem med andre end sig selv.

Så er det rart at læse om nogle der egentlig tænker på samme måde

 

Bogen lægger ud med en historie af og om Lakha Lama som forfatteren møder i Nørregade 7 hvor centeret for Tibetansk Buddhisme ligger og Lakha Lama er meget optaget af dialog og forståelse mellem forskellige trosretninger og mellem ånds og naturvidenskab.

Et spørgsmål: hvad er essensen af den buddhistiske lære om reinkarnation?

Karmaloven om årsag og virkning indebærer at alt, hvad en person oplever af lykke og lidelse i dette liv, er forårsaget af handlinger, han eller hun har foretaget tidligere. I dette eller i foregående liv. Det skal ikke se som en straf, men som en sammenhæng mellem årsag og virkning.

 

Lars Muhl fortæller bl. a. om et alvorligt bil uheld og underet ved at overleve det og endda at være helt uskadt og den unge pige der bøjer sig ned over Ham og fortæller: Du skal ikke være bange, der kan ikke ske Dig noget.

 

Poul Blak fortæller bl. a. om parallelle universer, hvor en kollega havde set Poul selvom at Han havde været et helt andet sted, det kostede venskabet.

Vi får også historien om det at opvokse i et indre missionsk hjem, og det at bryde med miljøet og komme videre i sit liv. Og besøg hos Marion Dampier – Jeans der kommer med en overraskelse. Men plejer Hun ikke også det?

 

Knud Sørensen er prisbelønnet forfatter, foredragsholder og tidligere landinspektør og født i Hjørring i 1928

Er meget logisk tænkende og ”realistisk” og vil gerne have naturlig forklaring på alt.

Men ak, det kniber lidt den aften på vej til Børglum kloster som er så flot i denne aftens måneskin væk er det, og der er ikke alkohol eller andet blandet i det. Det er bare væk. I fyrretyve år har Knud båret på denne hemmelighed indtil den blev offentliggjort.

En interresandt historie som andre også kunne bekræfte. Læs selv historien Du vil sikkert blive overrasket.

 

Chili Turell er skuespiller Qi gong instruktør og yogaudøver igennem mange år. Har arbejdet meget med sig selv indenfor personlig udvikling

Bl. a. fortæller Hun om den rolle at spille Margrete d. 1. om det at indleve sig i rollen og nærmest have et clairvoyant forhold til hende og også at kunne lukke af igen. Chili skriver med dyb indlevelse om det samt mange andre ting i sit liv.

Citat: jeg kan ikke være 100 procent sikker, men jeg har en klar fornemmelse af, at der er mange liv til os. Ligesom vi har mange liv i dette liv

Vi har mange bevidstheder samtidig, og vi opererer rundt på flere bevidsthedsplaner. Kan gå ud og ind af uendelig mange rum og bevidstheder i et og samme nu. I mange tidsdimensioner, fortid, nutid og fremtid i en evig vekslende strøm.

 

Udover det skrevne er der ni historier mere. De er alle sammen spændende og giver stof til eftertanke

 

Mvh.

Viggo Jørgensen

Rødovre d. 29-11-2009

 

Anmeldelse af Marion Dampier-Jeans bog

Håndbog i mediumskab

 

Lad mig lige sige, det er altid hyggeligt at begynde med at læse en ny bog med Marion. Det er lige som at besøge en gammel ven man ikke har set længe.

 

Det er som bogen hedder en opslagsbog, hvor vi får svar på mange fagudtryk så som Apport, automatskrivning, besættelse, bølgelængde og chakraerne fortælles der om. Der skrives om cirkler, hvor ligestillede mødes og udvikler sig spirituelt på flere planer, om mediumskab og cirkler, hvor der fortælles om forskellige oplevelser og erfaringer.

 

Der fortælles om vigtigheden i at skelne mellem, hvad der er en ånd og, hvad der er et genfærd. Hvis man ser en ånd der går igen, og som hverken ser på en eller forsøger på at kommunikere, så er det ikke en afdød persons ånd, men et genfærd.

 

Der fortælles om Gud som spiritister ser det, nemlig at Gud er en uendelig kilde, en livskraft som findes i alt der eksisterer.

 

Jeg kan skrive flere sider om de mange forklaringer der er i bogen. Det er der næsten alt sammen

Og Marion har jo den evne at skrive det, så det er let forståeligt og kommer med mange personlige oplevelser på sin egen underholdende måde, samtidig med at hun viser en dyb respekt for os og den åndelige verden.

 

Sidste afsnit i bogen er der 3 små biografier af kendte fysiske medier i Norden. Det er Einar Nielsen, Anna Melloni Rasmussen og Indridi Indridason. Det er spændende læsning.

 

Om bogen vil jeg sige: den er værd at eje, netop fordi vi kan bruge den som opslagsbog, vi kan have den liggende i vores venteværelse så også klienterne kan se den og få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Glædelig jul

Viggo Jørgensen

Medlem nr. 02